Ven

Ja, igår bar det av till Ven med Elin, Matea och Philip. Vi tog buss från Karbingatan som ligger precis utanför mitt hus till Malmö. Där köpte jag och de andra frukost på pressen. Tog tåget till Landskrona och sedan en grön buss till hamnen där båten till Ven skulle gå. Precis när i gått av så säger Philip:

- VAR FAN ÄR MIN PLÅNBOK!?

Han hade såklart glömt den på bussen... så vi väntade på att bussen skulle komma tillbaka så Philip kunde springa in och hämta den. Ingen hade snott den. Sen när vi skulle sticka in våra kort för att få ut biljett till båten åt maskinen upp Philips kort. Typiskt. Vi fick en vit plastgrej så att vi kunde få ut det. Men tog minst en kvart.

Väl framme på Ven hyrde vi cyklar. Två tandem såklart. Turistade oss genom att cykla runt. Hittade en strand där vi tog Mallorca-62 bilder. Hittade en bunker som vi slog oss ner på. Vi solade och åt frukost ett tag där för att sedan runda ven. Vi var jätteduktiga som orkade runt hela. Nu kanske det inte är en så stor öh men iallsfall.

Efter ett helvarv hittade vi en strand där vi var ensama. En stenstand iofs. Vi badade på riktigt (doppa) i ungefär en halv timme för att sedan slå oss ner på en bunker och sola i ungefär 2,5 timme. Fy fan vad skönt det var. Att bara ligga där och vara och gumza.

Efter att ha fått i oss pizza på en familjär restaurang satte vi oss vid hamnen och väntade på båten. Bygglov var också på Ven coh byggde om ett hus. "programledarna" gjorde inte ett skit medans de okända arbetarna fick slita. Hemilizz

Ven var underbart och jag rekomenderar ön som fan! Speciellt för er som spenderar er sista tid med vänner och familj för att sedan lämna Sverige i ett år :(

BildernasomskrikerväldigtmycketMallorca1962

Kommentarer
Postat av: C-son

filip ser riktigt biffig ut :D:O har de drinkarna hjälpt han ;D ?

2009-06-29 @ 16:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0