April 25, 2010

Usch vad vilken stor klump jag har i magen. Efter två soliga veckor ute i det fria livet så ska jag låsas in på internat imorgon. Jag mår bra på internatet. Det är lugnt. Men sola hela eftermiddagarna lockar mer än fängelset. Jag har inte alls lust att packa min valise eller gå och lägga mig. Kan inte somna för övrigt. Lammen utanför huset vägrar att tystna! Voilà la campagne!

Bonne nuit Sverige!


Nere på söder

Under mitt två veckors långa lov har jag bland annat varit nere i söder. Jag besökte floder, stränder och Avignon som är en jättevacker stad. Sjävla centrumet är inom fyra murar. Lite vikingstil typ. Jag såg kändisbron: Pont d'Avignon och tydligen finns bara halva bron. Egentligen är den bara känd för sången man lär sig i sexan då man börjar läsa franska. Förutom att bron är halv så är den inte så speciell.
   Min familj tog med mig till havet eftersom att de vet hur mycket jag saknar det. Det var jättevackert och jag ville aldrig åka därifrån.
   Resten utav lovet har jag spenderat med Dylan i solen. Jag är faktisk lite brun nu! I April! Idag skiner dock inte solen. Då passar jag på att plugga lite men det är så himla lätt att hamna på Facebook. Hej IB, jag är så redo!


Från vänster: Min värdmamma Mano, värdpappan Gilles och en utav mina värdsystrar Lucie

"Det tar hus i helvete"

Fy fan för rättigheter och lagar. Här sitter man en tisdagsmorgon, ingenting att göra. Igâr gick Millennium - hela historien pâ Canal+. Var ju Ledig igâr men min familj har inte den kanalen. Fine tänkte jag. Kan väl se den pâ SVT play i pâ skolan datorer imorgon. Nyvaken men peppe sätter jag pâ datorn. Klickar runt tills jag hittar Millennium och vad fâr jag se?

Sändingen/inslaget är tyvärr inte tillgängligt. Det kan bero pâ att vi av upphovsrättsliga skäl inte fâr visa material utanför Sverige.


RSS 2.0