Tisdag

Jag har blåsor på hälarna. Det gör ont när jag går... Sen svider det på insidan av mina lår... Jag ahr värmeplidor buhu! MEN! jag är så sjukt brun och fin i mina sommarklänningar!
Här är jag white McAss! men jag är brun!

Fader

Jag stack till malmö för att träffa jonisen. Vi åt middag, chillade i parken och smög ner till kanten av dammen för att spendera riktig fader-dotter tid ihopa


Franska Huset

AH! nu är jag sugen på Frankrike igen!
Jag ska bo i Världens franskaste hus!

Dagens

Dagens klädsel: Morgonrocken tills planerna för kvällen är klara.

Dagens maträtt: Vattenmelon, vattenmelon och åter igen vattenmelon.

Dagens låt: Heads Will Roll - Yeah Yeah Yeahs

Dagens tankar: Ven!

Dagens finaste människa: Niklas för att han är sjuk idag.

Ven

Ja, igår bar det av till Ven med Elin, Matea och Philip. Vi tog buss från Karbingatan som ligger precis utanför mitt hus till Malmö. Där köpte jag och de andra frukost på pressen. Tog tåget till Landskrona och sedan en grön buss till hamnen där båten till Ven skulle gå. Precis när i gått av så säger Philip:

- VAR FAN ÄR MIN PLÅNBOK!?

Han hade såklart glömt den på bussen... så vi väntade på att bussen skulle komma tillbaka så Philip kunde springa in och hämta den. Ingen hade snott den. Sen när vi skulle sticka in våra kort för att få ut biljett till båten åt maskinen upp Philips kort. Typiskt. Vi fick en vit plastgrej så att vi kunde få ut det. Men tog minst en kvart.

Väl framme på Ven hyrde vi cyklar. Två tandem såklart. Turistade oss genom att cykla runt. Hittade en strand där vi tog Mallorca-62 bilder. Hittade en bunker som vi slog oss ner på. Vi solade och åt frukost ett tag där för att sedan runda ven. Vi var jätteduktiga som orkade runt hela. Nu kanske det inte är en så stor öh men iallsfall.

Efter ett helvarv hittade vi en strand där vi var ensama. En stenstand iofs. Vi badade på riktigt (doppa) i ungefär en halv timme för att sedan slå oss ner på en bunker och sola i ungefär 2,5 timme. Fy fan vad skönt det var. Att bara ligga där och vara och gumza.

Efter att ha fått i oss pizza på en familjär restaurang satte vi oss vid hamnen och väntade på båten. Bygglov var också på Ven coh byggde om ett hus. "programledarna" gjorde inte ett skit medans de okända arbetarna fick slita. Hemilizz

Ven var underbart och jag rekomenderar ön som fan! Speciellt för er som spenderar er sista tid med vänner och familj för att sedan lämna Sverige i ett år :(

BildernasomskrikerväldigtmycketMallorca1962

VEN!

Imorgon drar jag, Matea, Elin och Philip vidare till Ven! jag har aldrig varit där. Vi ska cykla runt hela dagen och vara så sjukt somriga som det bara går! Jag vill bada bada báda och bli svart svart svart!

FreeIran

Lystring jag har ett meddeladnde!


stekaägg

Imorgon ska jag bli brunare än vad jag redan är.
Först sticka till parken med matea, philip och nikki. Vi ska springa 2400m. Sen ska vi jogga hem till Philip och dyka ner i hans pool!


sen schteka såklart!
en fin bild från förra sommaren då vi byggde världens snyggaste slott

Msn

Nu har jag skaffat det nya msn.
SÅ JÄVLA FULT!

Midsommar

Midsommar spenderades hemma hos Elin med mina favoritgumzizar.
Mysigare och gumzigare blire fan ändå inte.
Jag och mina gumzizar är nu och föralltid incest för nu är alla med alla ^^


Ztranden

chillade satan och blev brun idag med matea (räven)
här får ni en otroligt barnslig bild på oss!

Chiliconcarne

okej så ni kommer väl ihåg elin sigvardsson. Nu kallas hon elin ruth sigvardsson! coolt! och ni kommer ihåg han snygga som hatade idol. Lars E! Elin bjöd honom på vin och chili con carne.
Chili+vin= Love - elin ruth sigvardsson feat.lars eriksson

Jag är väldigt kär!

typ youtuba elr spotifaja!

MyLittlePony2

Nu heter han Per.

Anstiktsboken

jag hatar facebook!
jag bryr mig inte om vilka album du blivit taggat i!

MyLittlePony

Min ponny behöver ett namn. Han luktar sockervadd! Jag älskar honom!

Sonic Youth

vi var på utställningen i malmö! frän som få

Sommar

jaha okej så nu är det sommar. kul liksom :) vädret har varit sug hela veckan men igår blev det fint! Jag brukar ALLTID planera varje dag i veckan men nu är det chill. För hela sommaren ahr jag bara planerat in 3 saker. En utställning som ska besökas (sonic youth), midsommar i falsterbo och en resa till gbg!

En låt som jag älskar nu är en remix av down in the past av mando diao. remixen görs av moonbootica...
Spotifaja det!

Monday

Idag är det typ sommarlov. Ingen skola. Skolavslutning på torsdag. Shanga (shagi) fyllde år i lördags så idag ska vi födelsedagsfika med henne. Efter det kommer ebbah in till Malmö.

Billie och Claudia från den första veckan på borgar.

Bad!

årets baddräkt är smäxig som tusan!

Prague

Jag och bIllie och Prib var i prag i fyra dagar.
Je l'aime!


RSS 2.0